Sarah De Vos

 • 4 stars out of 5

  14/05/2022 - 19/06/2022

  Sofie Van de Velde, Wunderwall

  Sarah De Vos presenteert een gloednieuwe reeks schilderijen op de Wunderwall bij Sofie Van de Velde. Dit album gaat dieper in op de behoefte om te creëren, te schitteren en op te vallen. Een proces dat zich vaak voltrekt door de onvermijdelijke druk, de verwachtingen van buiten en van binnen.

 • Eigen gerei

  06/05/2022 - 04/09/2022

  Wilford T

  360° KUNST

  In dialoog met Marianne Hoet selecteren ze telkens enkele kunstenaars waar ze – elk vanuit hun eigen perspectief – rotsvast in geloven. Sinds april 2019 presenteerden ze de selecties van Philippe Van Cauteren (artistiek directeur S.M.A.K. Gent), Peter de Cupere (Hogeschool PXL MAD School of Arts, Hasselt), Benedicte Goesaert (toen director bij Zeno X Gallery , Antwerpen), Hubert d’Ursel (toen vermogensbeheerder bij Degroof Petercam) en Goedele Bartholomeeusen (jarenlang beursorganisator).

  Vanaf 6 mei geven ze Wilford X in handen van Marc Ruyters, kunstcriticus en hoofdredacteur van kunsttijdschrift HART. Onder de titel EIGEN GEREI selecteert hij werk van het Brusselse kunstenaarsduo FLEXBOJ & L.A., de Leuvense schilder Sarah De Vos en de Antwerpse schilder Marc Vanderleenen.

Webdesign by kpot