Sarah De Vos

Slow Club

hout en dichroic folie / hout en olieverf

2021

€250

Voor meer info gelieve contact op te nemen

contact@sarahdevos.be

16 x 46 cm (2)

Editie van 10, telkens uniek

Gesigneerd en genummerd

Naar aanleiding van de Open Studio’s van Cas-co kre­gen de residenten in 2021 de kans om een eigen edi­tie te ont­wik­ke­len.  SOLD OUT

Black Mirror

T-shirt + flexprint + unieke doos

2017

€125

Voor meer info gelieve contact op te nemen

info@dewael15.art

M of XL

Editie van 40

Gesigneerd en genummerd

Ter gelegenheid van haar Solotentoonstelling ‘Black Mirror’ in Galerie De Wael 15, creëerde Sarah De Vos deze editie. Er zijn er nog een paar beschikbaar.

Unieke edities voor 100 jaar Villa Les Zéphyrs

5 A3 prints

2021

€125

Voor meer info gelieve contact op te nemen

cultuurdienst@middelkerke.be

Voor de 100ste verjaardag van de villa nodigde de gemeente 5 kunstenaars uit om een editie de ontwerpen die bij het gebouw past: Sarah De Vos, Tomas Hillebrand, Marcel Berlanger, Hadassah Emmerich en Julie Cockburn. Schrijvers Amina Belorf, Peter Terrin en Wouter Deprez schreven een mijmerende tekst, speciaal voor de jarige villa. De tekenmap met genummerde en getekende edities is een verzamelobject voor de kunstliefhebber, een document van tijdloosheid. Er zijn 100 mappen te koop in Villa Les Zéphyrs.

Tutorial

Boek

2021

€24

Bestel hier

Zes maanden volgde Frederic De Meyer kunstenares Sarah De Vos bij het maken van haar grootse werk Tutorial. Dit boek is het verslag van de gesprekken die hij in die periode met haar voerde, en de talrijke persoonlijke beschouwingen die ze opwekten over kunst.

Poster 'S.'

gedrukt op blueback poster papier A0 formaat, in een oplage van 50

2023

€100

Voor meer info gelieve contact op te nemen

info@onboards.be

Het schilderij S. herinnert op het eerste zicht aan Betty, een portret dat Gerhard Richter in 1988 maakte van zijn dochter. Het iconische bloemen truitje is echter enkel herkenbaar door een blauwe onderschildering en het kapsel verschilt van het oorspronkelijke beeld. Sarah De Vos speelt aan de hand van deze referentie in op haar positionering binnen de (hedendaagse) kunstgeschiedenis en stelt tegelijkertijd vragen over authenticiteit, media manipulatie en auteursrecht.

Naar aanleiding van de Onboards Biënnale ‘IN TOUCH’, een tentoonstelling met 100 hedendaagse kunstwerken op billboards in de straten van Antwerpen, werd een poster gedrukt van ‘S.’ in een oplage van 50 exemplaren.

Monografie

Boek

2021

€30.00

Bestel hier

Deze monografie biedt een overzicht van het werk van Sarah De Vos van 2003 tot 2021. Het wordt begeleid met teksten in het Engels en in het Nederlands van Els Wuyts, Frank Maes en Frederic De Meyer.

Het boek kwam tot stand in samenwerking met grafisch bureau kpot en met de steun van de Vlaamse overheid.

De monografie werd officieel gelanceerd op 5 augustus 2021 in M Leuven.

In haar schilderijen flirt Sarah De Vos met verleidelijke beelden... De Vos beheerst de schilderkunst meesterlijk

- Mieke Mels (curator Mu.ZEE)

Haar werk is een neerslag van de beeldcultuur van nu...

- Marc Ruyters (Hart)

Het boek is ook beschikbaar op deze plaatsen:

Webdesign by kpot